filogo

Paranoia (Od Dominika Hošice)

25.10. 20:33
Tak a mám hotovo. Těch kompromisů bylo opravdu hodně a je tam několik bugů(alespoň pro příště vím, kolik si toho naplánovat, abych to potom stihl), ale nic co by nějak ovlivnilo hratelnost.
Snad se bude líbit a alespoň trošku vyděsí. :)

Doporučuji si dát zvuky nahlas!(Ne zas moc, aby vám to neurvalo uši :D ) :)

DOWNLOAD

25.10. 14:13:
Dokončuji příběh hry a chystám se dodělat ještě pár věcí. Mám na to necelých 8 hodin, tak  snad to zvládnu. Každopádně kvůli nedostatku času jsem musel přejít k hromadě kompromisů a konec bude možná působit odfláknutě.

24.10. cca 17h:
Makám na tom sám… Hotovo 90%… Čas je neúprosný, tak to doufám stihnu. Většina grafiky je dělána člověkem(mnou), který neumí kreslit a není nijak výjimečný grafik, takže to vypadá opravdu „děsivě“ :D

4 komentáře u „Paranoia (Od Dominika Hošice)“

  1. Příjemně atmosférické, akorát mě trochu rušila jednoduchá postavička, jinak to bylo graficky všechno docela pěkné..

    1. Jak jsem psal, grafika není moje doména(především co se týče postav), ale i přesto děkuji za názor a převážně kladné hodnocení. :)

  2. Grafika rozhodne nie je špičkou tejto hry, to si povedzme na rovinu, ale to vieš aj sám. Páčil sa mi zvolený font, vážne na mńa z hry dýchal strach (zvlášť pri tom Vidim te) ale mňa vydesí veľa vecí, takže možno nie som práve najlepšia vzorka. Celkovo to bolo také milé, mal oto hlavu aj pätu a pekný WTF koniec. Len tá grafika to soť kazila.

    1. Děkuju, snažil jsem se především navodit tu atmosféru a co se týče příběhu, tak ten jsem psal jen tak, aby se neřeklo, že tam není a ten konec byl fakt narychlo, protože jsem nestíhal, proto je tak „WTF”.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>